180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Πάει για το μπαμ με Ντομίνγκες ο ΠΑΟ

Την πόρτα της Βαλένθια για τον δανεισμό -με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι- του 29χρονου αργεντίνου μεσοεπιθετικού Αλεχάντρο Ντομίνγκες, φέρεται να έχει χτυπήσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα!
Ομάδα Σεζόν Συμμ. Γκολ Κίλμες 2000-01 25 6
Ρίβερ Πλέιτ 2001-02 15 5
Ρίβερ Πλέιτ 2002-03 15 2
Ρούμπιν Καζάν 2004 22 2
Ρούμπιν Καζάν 2005 24 6
Ρούμπιν Καζάν 2006 30 17
Ζενίτ Αγ. Πετρ. 2007 35 6
Ζενίτ Αγ. Πετρ. 2008 28 4
Ρούμπιν Καζάν 2009 31 18
Βαλένθια 2010 9 -
Οι
πράσινοι ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή, που να... ταϊζει με πάσες τον Τζιμπρίλ Σισέ και να κάνει πιο εύκολο το έργο του γάλλου στο σκοράρισμα και παράλληλα, να πατάει περιοχή και να σκοράρει. Μια εξαιρετική περίπτωση είναι αυτή του Αλεχάντρο Ντομίνγκες της Βαλένθια.

Οι διασυνδέσεις του Φρέιτας
Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του Κάρλος Φρέιτας στην χώρα της ιβηρικής έχει κάνει κρούση στις "νυχτερίδες" για τον δανεισμό του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αν και μεταγράφηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην Βαλένθια, εντούτοις δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Ουνάι Εμερί, με συνέπεια να έχει καταγράψει ελάχιστες συμμετοχές.

Τον θέλουν ΠΑΟ, Ρούμπιν και μία αγγλική
Η "As" σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός, η Ρούμπιν Καζάν και μία ακόμη ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ έχουν χτυπήσει την πόρτα της Βαλένθια, προκειμένου να πάρουν δανεικό για ένα εξάμηνο τον Ντομίνγκες. Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας δεν έχουν αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσουν δανεικό και η απάντηση που έδωσαν σε όσους τους... ενόχλησαν ήταν: "Καλέστε μας προσεχώς".

Τα λέει ο μάνατζέρ του με τον Εμερί
Τις επόμενες ημέρες ο ατζέντης του αργεντίνου θα μεταβεί στην ισπανική πόλη για να έχει συνάντηση με τον Ουνάι Εμερί, ώστε να μάθει τις προθέσεις του για τον πελάτη του. Αν ο τεχνικός της Βαλένθια του πει και επισήμως ότι δεν υπολογίζεται, τότε θα κινήσει τις διαδικασίες για να του βρει ομάδα. Το κόστος της απόκτησης του είναι ιδιαίτερα υψηλό, για αυτό αναμένεται να παραχωρηθεί με δανεισμό.

Δίνει συμβόλαιο από 700.000€ έως 1 εκατ. ευρώ
Απ' την άλλη, οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο της τάξεως των 700.000€ έως 1 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή ενδεκαδάτο, που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά στην ομάδα.

Δεν πιάνει θέση ξένου, έχει κοινοτικό διαβατήριο
Ο Ντομίνγκες πέρα από τα ποδοσφαρικά του χαρίσματα διαθέτει ακόμη ένα όπλο, το διαβατήριό του (σ.σ. ιταλικό), που σημαίνει ότι λογίζεται ως κοινοτικός και δεν πιάνει θέση ξένου.

Καριέρα σε Αργεντινή και Ρωσία
O 29χρονος άσος έχει κάνει καριέρα στην πατρίδα του αγωνιζόμενος στην Κίλμες και την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ το όνομά του το έφτιαξε με τις εμφανίσεις του στην Ρωσία με την Ρούμπιν Καζάν και την Ζενίτ, προτού πάρει μεταγραφή στην Primera Divizion και την Βαλένθια.

Διάψευση για Μπαπτίστα
Την ίδια ώρα, οι πράσινοι διέψευσαν με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ενδιαφέρον για τον βραζιλιάνο επιθετικό της Ρόμα, Ζούλιο Μπαπτίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου