180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

"Οχι ζωής ή θανάτου το ματς με Αρη"

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Ρόζενμποργκ και τη Βαλερένγκα φαίνεται πως απασχολεί τους νορβηγούς, με αποτέλεσμα η παρουσία του Αρη στο Τροντχάιμ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League να περνάει... απαρατήρητη. Αυτό φάνηκε και από τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ρόζενμποργκ, Νιλς Αρνε Εγκελ, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας αναλώθηκε σε ερωτήσεις για το ντέρμπι της Κυριακής (3/10).

Ο Εγκελ, πάντως,
δείχνει να μην... καίγεται για τη νίκη κόντρα στον Αρη, αφού δεν το χαρακτήρισε παιχνίδι ζωής ή θανάτου. " Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και πάντα είναι σημαντικοί οι βαθμοί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα ματς ζωής ή θανάτου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουμε τη νίκη".
Ο προπονητής της Ρόζενμποργκ αποκάλυψε επίσης ότι το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει τον επιθετικό, Μόρτεν Μόλντσκρεντ, παρά το ότι ο 30χρονος παίκτης αντιμετώπιζε μέχρι πριν λίγο καιρό πρόβλημα τραυματισμού. "Θα χρησιμοποιήσω τον παίκτη, γιατί έχει αποκτήσει καλό ρυθμό πλέον", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου