180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Αγωνία για Σκόκο στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπορεί να περνάει στιγμές αγωνιστικής ευδαιμονίας, αλλά η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Σκόκο αποτελεί ένα σημαντικό πονοκέφαλο για τον Σταύρο Αδαμίδη. Η διοίκηση της Ενωσης μπορεί βγάζει προς τα έξω μια αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά, αλλά όσο δε γράφεται το... happy end η αγωνία παρατείνεται στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Ο
Δικεφάλος έχει προσφέρει στον αργεντινό άσο συμβόλαιο που ξεπερνάει τις 850.000 ευρώ, αλλά ο Σκόκο θέλει ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να συζητάει το ενδεχόμενο να πέσει κάτω από αυτό το ποσό. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Νάτσο έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα, γι' αυτό και δε βάζει νερό στο κρασί και τα τελευταία συνεχόμενα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία για εμπλοκή της Μπενφίκα έχουν ενισχύσει τις υποψίες του.
Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να κυμαίνεται ανάμεσα σε 100.000 -150.000 ευρώ, αλλά στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ κι αυτό το ποσό μπορεί να μοιάζει με υπέρβαση. Στην Ενωση πάντως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν.
Θα πρέπει είτε να ανεβάσουν την προσφορά τους, ώστε να πλησιάσουν τα δεδομένα του Σκόκο, είτε να του πουν ότι δεν μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την τελευταία οικονομική τους πρόταση κι έτσι να αρχίσουν ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μαζί του. Τις επόμενες μέρες, πάντως, η ΑΕΚ αναμένεται να αποφασίσει τον τρόπο που θα κινηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου