180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Το πρώτο βήμα για την Νέα Φιλαδέλφεια

Το πρώτο βήμα για την προσπάθεια ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε την Πέμπτη (14/10). Οι Πέτρος Παππάς και Σταύρος Αδαμίδης είχαν συνάντηση με το νομάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, ενώ την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη συνάντηση και με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραϊτη.
Ο
μέτοχος και ο πρόεδρος της Ενωσης είχαν συνομιλία με τον Σγουρό, εκφράζοντας του την θέληση και προτίμηση του συλλόγου, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να κατασκευαστεί στο μέρος που υπήρχε το παλιό.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, μάλιστα, είχε μαζί του έγγραφα και σχεδιαγράμματα για τη μελέτη του νέου γηπέδου η οποία συμπεριλαμβάνει ήπιες εμπορικές χρήσεις.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου αισιοδοξούν ότι η Πολιτεία, από την πλευρά της, θα βοηθήσει στις νομοθετικές τροποποιήσεις που απαιτούνται, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε στην συνάντηση, έχοντας μαζί του μία μακέτα του νέου γηπέδου.
Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη συνάντηση και με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραϊτη.

"Εχουμε ένα υλοποιήσιμο πλάνο για την Νέα Φιλαδέλφεια. Εχουμε έναν σύμμαχο μαζί μας. Ηταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Ο νομάρχης κατανοεί το πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο της ΑΕΚ, όπως και με τα άλλα γήπεδα.
Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, τον κ. Μωραϊτη. Εχουμε σχέδια τα οποία θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε", είπε κατά την αποχώρηση του ο Αδαμίδης. Αντίθετα, ο Πέτρος Παππάς αποχώρησε από το γραφείο του κ. Σγουρού χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου