180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τετ α τετ Αντωνίου με Γκοβού

"Τέλος η ανοχή". Αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε ο Κώστας Αντωνίου στον Σίντνεϊ Γκοβού, στο περιθώριο της σημερινής (11/10) προπόνησης των πρασίνων, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον γάλλο. Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, που κατάλαβε ότι έσφαλε με την εξωγηπεδική συμπεριφορά του...

Ο υπεύθυνος
ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού είχε τετ α τετ με τον Γκοβού στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης και του κατέστησε σαφές πως η ανοχή των πρασίνων τελείωσε και πως ο παίκτης θα πρέσει να συνετιστεί.
Αφού πρώτα ο Αντωνίου τον ενημέρωσε ότι μέχρι την Παρασκευή (15/10) θα πρέπει να παραδώσει εγγράφως την απολογία του για τις συνεχόμενες παραβιάσεις του ωραρίου κατόπιν του ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει ανεκτή στο μέλλον ανάλογη συμπεριφορά και οι κυρώσεις θα είναι πολύ αυστηρότερες αν δεν συνετιστεί.

Ο γάλλος άσος από την πλευρά του εμφανίστηκε μετανιωμένος, έχοντας καταλάβει το λάθος του και υποσχέθηκε πως στη συνέχεια δεν θα ξαναδώσει αφορμή με την εξωγηπεδική συμπεριφορά του.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα παραδώσει εγγράφως την απολογία του και κατόπιν η διοίκηση θα αποφασίσει για την τιμωρία του, που θα είναι βαρύ χρηματικό πρόστιμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου