180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Σισέ: Γκολ και... διπλό

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ο γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να... ανοίξει λογαριασμό στο αυριανό (24/10) αγώνα με την Ενωση.
Ο Σισέ
ισχυρίζεται οτι μια ενδεχόμενη νίκη επί του Δικεφάλου θα ανεβάσει τη ψυχολογία των πρασίνων, ύστερα από την ισοπαλία με την Καζάν για το Champions League.
"Μετά το ατυχές αποτέλεσμα με την Ρούμπιν θεωρώ ότι μια νίκη με την ΑΕΚ θα μας τονώσει το ηθικό", τόνισε αρχικά ο γάλλος σούπερ σταρ στην εφημερίδα Εξέδρα και συμπλήρωσε: "Προσωπικά εύχομαι να πετύχω το πρώτο μου γκολ σε αθηναϊκό ντέρμπι", ο οποίος επιθυμεί να συνδυάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης με ένα προσωπικό γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σισέ έχει σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, αλλά έχει σταθεί άτυχος απέναντι στις άλλες ομάδες του τέως ΠΟΚ.
Στο περυσινό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους κιτρινόμαυρους γηπεδούχους, είχε μπει ως αλλαγή του Καραγκούνη στο 61' και είχε χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο παιχνίδι του β' γύρου είχε και πάλι ένα τετ α τετ, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.
Οπως τονίζει ο Σισέ και σε συζητήσεις με τους συμπαίκτες του έχει... απωθημένο να βάλει ένα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει πολύ να το πετύχει αύριο (24/10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου