180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Χιμένεθ: "Παγίδα το ματς με Πανθρακικό"



Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακός στις δηλώσεις του έξω από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο πως είναι ανώτερη από τον Πανθρακικό. Διαβάστε τι είπε για τις μεταγραφές και τον κόσμο της Ένωσης.....


"Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο μας. Η ανωτερότητα φαίνεται μόνο στο γήπεδο. Πιθανότατα για τους αντιπάλους μας να είναι το ματς της χρονιάς. Και εμείς έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πρεπει να δείξουμε στο γήπεδο τη φανέλα που φοράμε.

Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες, είναι όπως το παιχνίδι της Ρεάλ με την Μούρθια, μόνο που η Ρεάλ είχε και δεύτερο παιχνίδι. Έμεις δεν έχουμε όμως. Ένα λάθος είναι ικανό να δώσει τέλος στη συνέχεια. Πρέπει να έχουμε ένα φορ στην αντίπαλη περιοχή συνέχεια και σεβασμό στους εαυτούς μας
".

Για το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: "Στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουμε τον πανθρακικό. Δεν σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να διασχίσουμε 1000 μέτρα αν δεν κάνουμε το πρώτο βήμα".

"Μεταγραφές οι επιστροφές"


Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τις μεταγραφές, λέγοντας:

"Με τον κ. Αδαμίδη είχαμε κάνει ήδη μια συζήτηση. Κατανοώ τις δυσκολίες που περνάει η ΑΕΚ, όπως γνωρίζω και την προσπάθεια της ΑΕΚ να φέρει εμένα. Εγώ έχω έρθει εδώ για να δώσω λύσεις και όχι να την δυσκολέψω. Οι μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων είναι εύκολες. Όταν υπάρχουν πολλά λεφτά είναι εύκολο να κάνεις καλή ομάδα.

Το δύσκολο είναι να έχεις λίγα χρήματα και να κάνεις σωστές επιλογές. Εγώ θα στηριχτώ πολύ στις ακαδημίες, ώστε σε λίγα χρόνια να μπορούμε να βγάζουμε παίκτες
. Οι καλύτερες μεταγραφές τώρα θα είναι οι επιστροφές των τραυματιών"

Για τις ακαδημίες, δήλωσε:

"Θα πρέπει να πάρουν χρόνο όλοι. Δεν ανακαλύψαμε κάτι καινούργιο. Ο ρόλος μου είναι να δίνω ευκαιρίες. Όποιος έχει την ποιότητα και το δείξει θα παίξει. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται".

"Ο κόσμος να μας στηρίξει και στα δύσκολα"


Τέλος για τον κόσμο, είπε:

"'Όταν πετύχαμε το γκολ ήταν κάτι μοναδικό. Όμως θεωρώ και πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας ακόμα και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στην στιγμιαία χαρά, αλλά όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας".

Ατομικό πρόγραμμα για Σκόκο - Μανωλά

Στην προπόνηση τώρα, ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε δυο νεαρού ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Ντούμπερετ και Κλοναρίδης που ήδη παίρνουν μέρος στις περισσότερες προετοιμασίες της ΑΕΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να τους έχει ετοιμοπόλεμους.

Από εκεί και πέρα ο Γρηγόρης Μάκος ξεκίνησε χαλαρά το πρόγραμμα, όμως μετά από συνομιλία με τον Χιμένεθ μπήκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Μανωλάς, Γεωργίας, έκαναν ατομικές ασκήσεις, ενώ Σκόκο και Γιάχιτς έναν θεραπεία στο γυμναστήριο εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Στη διάθεση του 46χρονου τεχνικού τέθηκαν για ακόμα μια φορά οι Λυμπερόπουλος και Πατσατζόγλου οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. 

Μοιράστηκε το πριμ στους παίκτες

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της ΑΕΚ και μοίρασε στους ποδοσφαιριστές το πριμ των 100.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί στους παίκτες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου