180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Γκρέταρσον: "Ευτυχώς ήρθε ο Χιμένεθ"


Ο Άρναρ Γκρέταρσον με δηλώσεις του σε Βέλγο δημοσιογράφο πιστεύει ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και η Άντερλεχτ έχουν στοιχεία που απαιτούνται για να πάρουν την 2η θέση στπν όμιλο, ενώ ανάφερε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει στην "Ένωση" με την άφιξη του Χιμένεθ.....


Για τον σημερινό αγώνα: "Τόσο η Άντερλεχτ όσο και η ΑΕΚ έχουν τα στοιχεία που απαιτούνται για να πάρουν τη δεύτερη θέση, καθώς θεωρώ ότι η Ζενίτ είναι εκτός αυτής της κατηγορίας. Περιμένω ότι το επίπεδο της Άντερλεχτ και της ΑΕΚ θα είναι πολύ... κοντά. Η κατάσταση που θα βρεθεί κάθε ομάδα τη συγκεκριμένη ημέρα θα καθορίσει ποιος θα κερδίσει. Έχουν καλούς παίκτες και οι δύο. Ο Μπουσουφά υπάρχει όταν η ομάδα πάει καλά. Αυτό ισχύει και στην ΑΕΚ".

Για την παραίτηση του Μπάγεβιτς: "Ο προπονητής μας Ντούσαν Μπάγεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Ο Ντούσαν ήταν προπονητής της ΑΕΚ και δύο άλλες φορές, έφυγε από τον σύλλογο για να πάει στον Ολυμπιακό. Οι φανατικοί οπαδοί μας δεν τον έχουν συγχωρήσει. Μόλις τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά καθώς η πίεση ήταν πολύ μεγάλη έγινε η αλλαγή. Ο Μανόλο Χιμένεθ που ευτυχώς έχουμε τώρα είναι ένας νέος προπονητή με μεγάλη εμπειρία. Είμαστε στην τρίτη θέση".

Για τη μεταβατκή περίοδο: "Μετά την αποχώρηση του Μπάγεβιτς είχα τον ρόλο του βοηθού προπονητή αλλά δεν είναι κατάλληλο για τον τεχνικό διευθυντή των παικτών, αυτόν δηλαδή που τους έχει αγοράσει, να τους προετοιμάζει κιόλας. Ψάξαμε πυρετωδώς για ένα νέο προπονητή. Είχαμε στη λίστα μας και τον Μπόλονι".

Για το μπάτζετ της ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ έχει ένα μέτριο προϋπολογισμό, διότι υπάρχει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο και ο σύλλογος θέλει να παραμείνει υγιής. Η βελγική αγορά είναι ενδιαφέρουσα. Αυτό το καλοκαίρι είχαμε παρακολουθήσει τον Μπαρτ Μπιούσε της Ζούλτε Βάρεγκεμ αλλά πήγε στην Τβέντε".

Για τους τίτλους και το γηπεδικό: "Ενας τίτλος θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Κάτι τέτοιο έχει καιρό να συμβεί και οι αιτίες είναι πολλές. Υπάρχουν επίσης προβλήματα με το γήπεδο μας. Το 2003 κατεδαφίστηκε εξαιτίας της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε μας είχαν υποσχεθεί ένα νέο γήπεδο. Τελικά πήγε στον Ολυμπιακό και χρησιμοποιούμε το Ολυμπιακό Στάδιο που είναι συνήθως το μισό άδειο και ο στίβος του υπονομεύει την ατμόσφαιρα. Προσπαθούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση. Σύντομα, θα λειτουργήσει το νέο μας προπονητήριο".

sport24.gr

24wins

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου