180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ευχάριστα μηνύματα από το μέτωπο του Σωτήρη Νίνη

Ευχάριστα μηνύματα από το μέτωπο του Σωτήρη Νίνη ήρθαν μέσω της πρωινής (17/11) προπόνησης του Παναθηναϊκού, καθώς ο 20χρονος διεθνής μέσος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με εξαίρεση το δίτερμα και συγκεντρώνει ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή το Σάββατο (20/10, 19:30GR) στο ΟΑΚΑ.
Στον
 αντίποδα, αργεί ακόμη η επανεμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο, αφού ο αργεντίνος χαφ, για μία ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα είναι στην διάθεση του Γιάτσεκ Γκμοχ για το ματς με τον Γηραιό, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα είναι στην αποστολή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα την άλλη Τετάρτη.
Οι πράσινοι μετά το αρχικό ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις με τελειώματα σε δύο γκρούπ, δίτερμα με έμφαση στη τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Ραντοβάνοβιτς, Καπίνος, Σταμπολζίεφ, Φέτσης, Μαχλελής, Κάσας και Μανσούρ από την Golden Team, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες ανδρών Ελλάδας (Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος) και Μάλι (Καντέ).
Την Πέμπτη (18/11) τα εισιτήρια με Ηρακλή και ΜπαρτσελόναΣτο μεταξύ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ, από το πρωί της Πέμπτης (18/11) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των αγώνων με Ηρακλή για το πρωτάθλημα και Μπαρτσελόνα για το Champions League.
Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 40€ (με Ηρακλή) και από 20€ έως 80€ (με Μπαρτσελόνα). Ειδικότερα, για τον αγώνα με τους καταλανούς, διευκρινίζεται πως κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει έως 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου