180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Από τη Σουρωτή στην Τούμπα οι οπαδοί

Μέσα σε διάστημα 24 ωρών, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά την ομάδα. Τούτη τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας. Ο λόγος ήταν προφανής και σχετίζεται με τις κακές εμφανίσεις του συνόλου που οδήγησαν σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτή τη φορά πάντως οι περίπου 30 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας ήταν εκπρόσωποι οργανωμένων συνδέσμων.
Οι τελευταίοι
μίλησαν στους ποδοσφαιριστές για λίγη ώρα, εκφράζοντας ουσιαστικά τον προβληματισμό τους και τα παράπονά τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Κάλεσαν μάλιστα άπαντες να βελτιώσουν την απόδοσή τους, σημειώνοντας ότι αυτοί θα συνεχίσουν να συμπαραστέκονται στην ομάδα, όπως ασφαλώς κάνουν πάντα.
Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα των συναισθημάτων που έχουν αναπτυχθεί στις τάξεις των οργανωμένων (και μη) οπαδών του Δικεφάλου. Και οι τελευταίοι είδαν στους προκριματικούς αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μια ομάδα που αν μη τι άλλο ανταποκρίνονταν σε αυτά που είχαν στο μυαλό τους. Στην πορεία όμως αντίκρισαν κάτι διαφορετικό και το παράπονό τους είναι ότι δεν υπάρχει το πάθος και η διάθεση που υπήρχε (παραδείγματος χάρη) απέναντι σε Αγιαξ και Φενέρμπαχτσε.
Σαφέστατα, περιμένουν άμεση βελτίωση και αποτέλεσμα. Επί τούτου, δεδομένου ενός άγραφου νόμου του αθλητισμού που θέλει τις μεγάλες κρίσεις να ξεπερνιούνται από τις μεγάλες νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει δύο σαφέστατες ευκαιρίες δίνοντας δύο διαδοχικούς αγώνες στην Τούμπα απέναντι σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Αρη. Είναι ξεκάθαρο ότι τα αποτελέσματα των δύο συγκεκριμένων αγώνων θα κρίνουν πολλά.
"Σαν θρησκεία ο ΠΑΟΚ"Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα είναι πάντως ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο βόσνιος επιθετικός παραχώρησε εξάλλου συνέντευξη στην κροατική ιστοσελίδα jutarnji.hr, όπου αναφέρθηκε στον αγώνα με τους κροάτες.
"Περιμέναμε καιρό να μπούμε στους ομίλους και πλέον θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε τα πάντα. Για μένα, αυτά τα παιχνίδια είναι πιο σημαντικά από τα αντίστοιχα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Βοσνία, όλοι μιλούν για την έδρα της Ζένιτσα, αλλά εμείς εδώ έχουμε το δικό μας θαύμα. Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο σαν θρησκεία και για να το καταλάβεις πρέπει να το ζήσεις. Δεν μπορείς να το περιγράψεις", είπε και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του.
"Μπορώ να παίξω απέναντι στην Ντινάμο, αφού άρχισα προπονήσεις. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω στην βασική ενδεκάδα ή αν θα χρησιμοποιηθώ στη διάρκεια. Δεν θα χάσω με τίποτα πάντως τόσο τον αγώνα με την Ντινάμο όσο και το ντέρμπι με τον Αρη".
Σε ερώτηση για τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς (προπονητής Ντινάμο Ζάγκρεμπ), απάντησε ότι "είναι γνωστό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ποιος είναι ο Βάχα. Τα αποτελέσματα του μιλούν καλύτερα. Τον συνάντησα δύο ημέρες πριν υπογράψει στην Ντινάμο και τώρα είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Αυτό είναι το πεπρωμένο", κατέληξε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου