180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οριστικά χωρίς Καντέ και Γιούρκα

Μετά τον Σίντνεϊ Γκοβού, που ούτως ή αλλως έχοντας υποστεί θλάση δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, την Δευτέρα (27/9) οριστικοποιήθηκαν δύο ακόμη απουσίες για τους πράσινους, αφού τέθηκαν νοκ άουτ ο Σεντρίκ Καντέ, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 μέρες, αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον δικέφαλο, αποχώρησε από το πρόγραμμα και την Τρίτη (28/9) θα υποβληθεί σε εξετάσεις...
Ο τραυματισμός του Σεντρίκ Καντέ στον παράμεσο του δεξιού του χεριού αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς πρόκειται για συντριπτικό κάταγμα, με συνέπεια ο αμυντικός από το Μάλι να τεθεί νοκ άουτ για 20 μέρες!

Παράλληλα, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που είχε επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα και διατηρούσε ελπίδες να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με την Κοπεγχάγη, θα μείνει και αυτός εκτός δράσης, αφού κατά την διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Την Τρίτη (28/9) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Κατά τα άλλα, το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, αερόβιες ασκήσεις, ασκήσεις με πάσες και δίτερμα. Ο Πετρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκοβού έκανε θεραπεία. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το ματς με την Κοπεγχάγη.

Στα ευχάριστα ότι ο Νίκος Σπυρόπουλος έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα και θέτει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα, επιστρέφοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του τραυματία Σεντρίκ Καντέ. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά έχει μείνει πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος σε 15 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου