180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Προορίζει Μούσλι για βασικό ο Δερμιτζάκης

Πολλές είναι οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς το βράδυ της Πέμπτης (30/9), όπου ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται στην Τούμπα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκτός αποστολής ο Λούσιο Φιλομένο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε
το απόγευμα της Τετάρτης (29/9) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Europa League και ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε τους παίκτες, που θα αποτελέσουν την 18άδα.
Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Φιλομένο, όπως κι ο Κριστιάνο, που δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του ΠΑΟΚ στην UEFA. Αντίθετα, σε αυτή βρέθηκε το όνομα του Μουσλίμοβιτς, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.
Στην σημερινή προπόνηση μάλιστα ο Δερμιτζάκης δοκίμασε τον βόσνιο επιθετικό με τους βασικούς και πιθανότατα να τον ξεκινήσει στην αναμέτρηση. Σε διαφορετική περίπτωση κορυφή στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης.
Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με όσα έχουν φανεί στις προπονήσεις ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κοντρέρας και Τσιρίλο θα είναι το αμυντικό δίδυμο, με τον Μπουσαϊντί δεξιά και τον Λίνο αριστερά. Ο Βιτόλο με τον Γκαρσία (ή τον Φωτάκη) θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Ελ Ζαρ θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο, ο Βιεϊρίνια στο αριστερό κι ο Ιβιτς πίσω από τον επιθετικό.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου