180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εκτός αποστολής ο Γκαρσία

Τούτη τη φορά τιμωρήθηκε ο παίκτης. Ο Πάμπλο Γκαρσία αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει αύριο (20/10) στην Ισπανία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεάλ. Ο Μάκης Χάβος έθεσε τον Ουρουγουανό στην διάθεση της διοίκησης έπειτα από το επεισόδιο των δύο ανδρών στην χθεσινή (18/10) προπόνηση και με απόφαση της διοίκησης ο Γκαρσία μπαίνει σε καραντίνα. Εκτός και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.



Δεν
ήταν η πρώτη φορά που ο Πάμπλο Γκαρσία αντέδρασε - σε απόφαση προπονητή - και αποχώρηση. Κάτι ανάλογο έγινε τουλάχιστον και επί ημερών Μπερέτα λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη Νυρεμβέργη, όπου ο Ουρουγουανός αρνήθηκε να συμβιβαστεί με την απόφαση του Ιταλού προπονητή, ο οποίος δεν τον είχε συμπεριλάβει στην ενδεκάδα.
Τη Δευτέρα (18/10),ο Γκαρσία αρνήθηκε να αγωνιστεί στην. μεσοαριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, τονίζοντας στον προπονητή του ότι η θέση του είναι στον άξονα. Και αφού ο Χάβος δεν άλλαξε γνώμη, ο Ουρουγουανός εγκατέλειψε το πρόγραμμα προπόνησης. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Γκαρσία πήρε κανονικά μέρος στην σημερινή (19/10) προπόνηση της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, ούτε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα βρεθεί στην διάθεση του Μάκη Χάβου. Ο διεθνής επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αποφασίστηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Στην αποστολή μετέχουν οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Μπαλάφας, Κοντρέρας, Ζουέλα, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Βιτόλο, Μαλεζάς, Ιβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου, Μουσλίμοβιτς, Αθανασιάδης και Ελ Ζαρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου