180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πήρε την εκδίκησή της η Ρεάλ!

Εκδίκηση για την περσινή εντός έδρας ήττα πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μίλαν. Η βασίλισσα με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε των ροσονέρι με 2-0 μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καθαρίζοντας το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά! Πλέον οι μαδριλένοι, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμά παιχνίδια, βρίσκονται στην κορυφή του 7ου ομίλου του Champions League, ενώ η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μοιράζεται την 2η θέση με τον Αγιαξ.



Αποφασισμένος
να κλειδώσει από νωρίς το τρίποντο φάνηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που έριξε στον αγωνιστικό χώρο όλα τα βαριά χαρτιά του, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Οζίλ και Ιγκουαΐν να ξεκινούν βασικοί.
Ο πορτογάλος τεχνικός δικαιώθηκε άμεσα, καθώς το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τη βασίλισσα που πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Στο 13ο λεπτό ο Ρονάλντο εκτέλεσε απευθείας φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, το τείχος της Μίλαν άνοιξε, ο Αμέλια δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και η Ρεάλ πανηγύρισε το 1-0.
Πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να συνειδητοποιήσουν τι έγινε, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα. Αμέσως μετά τη σέντρα, οι μαδριλένοι έκλεψαν, ο Ρονάλντο γέμισε από τα αριστερά, ο Οζίλ επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπονέρα και κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.
Οι παίκτες του Αλέγκρι ανέβασαν την απόδοσή τους σταδιακά και πλησίασαν τα καρέ του Κασίγιας, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά, με μοναδική εξαίρεση το φάουλ του Πίρλο στο 30`, όταν ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ, με τον Αμέλια να λέει αρκετές φορές όχι, όπως στο πλασέ του Οζίλ στο 44`.
Ιδιο σκηνικό, έλειψε το γκολΑνάλογο το σκηνικό στην επανάληψη, με τη Ρεάλ να πιέζει περισσότερο και να έχει τον έλεγχο του αγώνα, σε αντίθεση με τη Μίλαν που δεν μπορούσε να βρει εύκολα ανοιχτούς διαδρόμους για την αντίπαλη εστία.
Οι μαδριλένοι, όμως, όσο και αν κυνήγησαν το γκολ τους, τους έλειπε η τελική φάση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το πλασέ του Ρονάλντο στο 71` και το τετ-α-τετ του Πέπε στο 76` μετά την εκτέλεση φάουλ του πορτογάλου άσου, που κατέληξαν άουτ.
Η Μίλαν θα μπορούσε να είχε μειώσει στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Κασίγιας δήλωσε παρών και απέκρουσε τις προσπάθειες των Μπόατενγκ και Ρομπίνιο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τη βασίλισσα να πανηγυρίζει τους τρεις βαθμούς και τους ροσονέρι να αποχωρούν με σκυμμένο κεφάλι από το Μπερναμπέου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ. Μουρίνιο): Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (87` Γκρανέρο), Οζίλ (83` Λ. Ντιαρά), Κ. Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (89` Μπενζεμά)
Μίλαν (Μ. Αλέγκρι): Αμέλια, Ζαμπρότα, Νέστα, Μπονέρα, Αντονίνι, Πίρλο, Γκατούζο (59` Μπόατενγκ), Ζέεντορφ, Ροναλντίνιο (72` Ρομπίνιο), Πάτο (78` Ιντζάγκι), Ιμπραΐμοβιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου