180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Συγχαρητήρια και το μυαλό σε Καζάν



Συγχαρητήρια και μπράβο μοίρασε ο Νιόπλιας στους παίκτες του την επομένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Παιανία. Ο Κοζανίτης τεχνικός μίλησε για την ανατροπή στην εικόνα του ματς ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει χρόνος και έστρεψε το μυαλό όλων στο Καζάν και την μάχη με την Ρουμπίν......

Και τώρα Ρουμπίν Καζάν... αυτό ξεκαθάρισε ο Νίκος Νιόπλιας στους ποδοσφαιριστές του, την επομένη της μεγάλης νίκης επί του Ολυμπιακού.

Ο Κοζανίτης τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη-ανατροπή επί του "αιωνίου" αντιπάλου ωστόσο έδωσε άμεσα το σύνθημα για την επόμενη μέρα και την καθοριστική για την ευρωπαϊκή πορεία του συλλόγου, ματς με την Ρουμπίν στο Καζάν.

"Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για τη νίκη που πετύχαμε στο ντέρμπι. Κάναμε μια σημαντική ανατροπή και δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε άλλο στο ματς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Ρούμπιν Καζάν" είπε αρχικά ο 45χρονος προπονητής.

Εν συνεχεία μίλησε λίγο για την εικόνα του ματς με τους "ερυθρόλευκους" ενώ στάθηκε κυρίως στην ανατροπή του αποτελέσματος:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά. Είχαμε μεγάλο άγχος, κάναμε πολλά κι εύκολα λάθη και δυσκολέψαμε τη ζωή μας.

Στο δεύτερο όμως ανεβάσαμε πάρα πολύ την απόδοσή μας, μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές και καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση"
είπε κάνοντας μια πρώτη ανάλυση του παιχνιδιού.

Ανεβάζει σττροφές ο Νίνης, ατομικό ο Λέτο

Τζόρβας, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ, οι οποίοι αγωνίστηκαν για 60 λεπτά και περισσότερο στο ντέρμπι, έκαναν αποθεραπεία στην προπόνηση της Κυριακής.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Στα ευχάριστα της προπόνησης ήταν η συμμετοχή του Νίνη στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αντίθετα με τον Λέτο που εξακολούθησε να γυμνάζεται ατομικά.

Με Σιμάο η αποστολή για Καζάν

Τελικά ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ συμπεριλήφθηκε και για το ματς στην Ρωσία με την Ρουμπίν Καζάν. Ο άσος από την Μοζαμβίκη γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα και στο Καζάν δεν αναφέρθηκε καθόλου στο γεγονός της κηδείας του αδελφού του που χάθηκε πριν λίγα 24ωρα, ωστόσο αυτό δεν έγινε.

Μετά το τέλος της προπόνησης την Κυριακή, ο τεχνικός των "πράσινων" ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν ενώ εκτός άφησε τους Νίνη, Λέτο, Σεϊταρίδη και Δημούτσο.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Λουίς Γκαρθία, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ, και Μαυρίας.

sport24.gr

24wins

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου