180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νίκη με σφραγίδα Παπακώστα



Ο Γιάννης Παπακώστας είχε διπλό κέρδος από τη νίκη του Σαββάτου, αφού εκτός από τους τρεις βαθμούς που πήρε η ΑΕΛ επί της Ξάνθης, κέρδισε και πάλι τον σεβασμό του κόσμου και των ποδοσφαιριστών με τις επιλογές του.......


Είναι κάποιες φορές που πρέπει να φτάσεις στα όρια για να αρχίσουν να λειτουργούν οι... αμυντικοί μηχανισμοί. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Γιάννη Παπακώστα, που έπρεπε να φτάσει ένα βήμα πριν από την έξοδο του από την ΑΕΛ για να αρχίσει να παίρνει σωστές αποφάσεις.

Το παιχνίδι εναντίον της Ξάνθης εκτός από το ουσιαστικό γεγονός των τριών βαθμών, έδωσε και μια ανάσα στον Έλληνα τεχνικό ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί στη συνέχεια.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία ωστόσο είναι πως ο Γιάννης Παπακώστας έβαλε την δική του σφραγίδα στο ματς, παίρνοντας το ρίσκο να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας παίκτες που πολλοί περίμεναν πως θα ήταν βασικοί.

Αποτέλεσμα; Να δούμε μια ορθολογική ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές που ήξεραν τους ρόλους τους μέσα στο γήπεδο. Είδαμε τον Σίμιτς, που είναι καθαρόαιμος δεξιός χαφ, να παίζει στα δεξιά. Είδαμε τον Κανόμπιο, που είναι καθαρόαιμος χαφ, να παίζει πίσω από τον επιθετικό και γενικά είχαμε μια ομάδα με οργανωμένο πλάνο.

Στο δεύτερο μέρος ο κ. Παπακώστας πέρασε μέσα στον Μετίν, που ξέρει ότι μπορεί να του σώσει περισσότερα ως αλλαγή και κλείδωσε το ματς.

Πλέον αυτό που μένει να δούμε, είναι αν αυτή η ομάδα τώρα που βρήκε αυτό που της έλειπε θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει στα δύσκολα ματς που ακολουθούν. 

sport24.gr

24wins

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου