180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Φαβορί ο Χιμένεθ

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μπροστά της τον... Γολγοθά που ακούει στο όνομα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Europa League, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως το νούμερο ένα θέμα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι το ματς στη Ρωσία. Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ομάδας.
Το βράδυ
της Πέμπτης (30/9) θα κάτσουν οι Χριστόφορος Κόλα και Αρνε Γκρέταρσον, όμως προφανώς αυτή δεν είναι μια μόνιμη λύση.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μπάγεβιτς είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο ισπανός τεχνικός συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Σταύρος Αδαμίδης στο νέο προπονητή της ΑΕΚ. Είναι μικρός σε ηλικία (46 ετών), έχει δουλέψει σε ομάδα και πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου (Σεβίλη), ενώ και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό, καθώς πάνω-κάτω είναι στο επίπεδο που ήταν κι αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως ο Χιμένεθ δεν φαίνεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε και ο εκπρόσωπός του, Αλβάρο Τόρες, στην εφημερίδα "Goal": "Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πρότζεκτ και αν υπάρχει προοπτική για να γίνει κάτι καλό. Η ΑΕΚ φαντάζει ενδιαφέρον σύλλογος και την περιμένουμε να έρθει σε επαφή μαζί μας".
Το πιθανότερο, πάντως, είναι οι όποιες εξελίξεις να τρέξουν μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη την Κυριακή (3/10), για να εκμεταλλευθεί ο νέος προπονητής τη διακοπή του πρωταθλήματος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=75193#ixzz110BdKjSb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου