180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Καραϊσκάκη

Κατάμεστο θα είναι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι το Καραϊσκάκη, αφού μεγάλη είναι η ζήτηση, που παρουσιάζουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οποιος επιθυμεί να βρεθεί στο φαληρικό στάδιο θα πρέπει να βιαστεί, καθώς μόλις 2.300 εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση.
Η εξαιρετική
εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης ενεργοποίησε για τα καλά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την ομάδα του Βόλου κυκλοφόρησαν την Δευτέρα (27/9) και δύο μέρες αργότερα κοντεύουν να εξαντληθούν.
Συγκεκριμένα στα εκδοτήρια έχουν απομείνει μόλις 2.300 κομμάτια, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 25 έως 45 ευρώ. Γίνεται κατανοητό πως όποιος θέλει να δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη το Σάββατο (2/10) θα πρέπει να βιαστεί.
Την ίδια ώρα, αύξηση στην αγορά καρτών διαρκείας έχει σημειωθεί από την μέρα που οι φίλοι της ομάδας είδαν την απόδοση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Τις τελευταίες δύο μέρες έχουν πωληθεί περίπου 200 ακόμα κάρτες και οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν πως ο τελικός αριθμός θα φτάσει τις 1


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=75169#ixzz10xQTwxv3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου