180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νοκ άουτ και ο Νίνης!

Μπορεί ο Νίκος Νιόπλιας να είπε το απόγευμα πως θα πάρει στην αποστολή τον Σωτήρη Νίνη και ότι μπορεί να τον χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο ο διεθνής μέσος αποχώρησε με τράβηγμα από την τελευταία προπόνηση, το βράδυ στην Παιανία, και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από τον αγώνα με τους ρώσους. Την Τετάρτη (20/10) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και είναι πολύ πιθανό να χάσει και το κυριακάτικο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ! Ενδεκάδα με σχήμα 4-3-3 και τον Μαρίνο δεξί "φτερό" δοκίμασε ο Νιόπλιας, που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Λάζαρο ή Γκαρσία για αριστερά.



Κατά
τη διάρκεια της προπόνησης, ο Νίνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο σε μια προσπάθειά του να σουτάρει και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Αύριο (20/10) αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν παίζει με την Ρούμπιν Καζάν και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το ματς με την ΑΕΚ!

Με αυτά τα δεδομένα, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ρωσική ομάδα, στο κρισιμότερο παιχνίδι τους για το Champions League έχοντας πέντε βασικά στελέχη τους εκτός μάχης!

Το πρόγραμμα για τους πράσινους περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ακολούθως έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο και Γκοβού (θα είναι κανονικά στην αποστολή με την ΑΕΚ), ενώ ο Ζιλμπέρτο, που είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ρούμπιν, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Πρώτη για Φερνάντες στην αποστολή, μέσα και ο Πετρόπουλος
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή, την οποία αποτελούν οι Τζόρβας, Φερνάντες, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Γκαρσία, Δημούτσος, Σισέ και Πετρόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Καντέ (κρίθηκε ότι είναί ανέτοιμος), ο τιμωρημένος Ζιλμπέρτο και ο Καρνέζης, αφού ο Νιόπλιας επέλεξε για πρώτη φορά να πάρει μαζί του τον Φερνάντες.

Δοκίμασε 4-3-3 με Μαρίνο στο "φτερό" ο ΝιόπλιαςΟ Νίκος Νιόπλιας στην αποψινή προπόνηση δοκίμασε σχήμα 4-3-3, αλλά ακόμη δεν είναι 100% σίγουρος για το σύστημα, αφού αν όντως οι ρώσοι παίξουν με 3-4-2-1, δηλαδή με έναν φορ μπροστά, τότε οι πράσινοι δεν θα χρειαστεί να παίξουν και αυτοί με τριάδα πίσω, αλλά κανονικά με τέσσερις στην ευθεία, αν όμως η Ρούμπιν παίξει με δύο επιθετικούς, τότε θα επιλεγούν λίμπερο και δύο στόπερ.

Στην πρόβα που έκανε στην τελευταία προπόνηση ο 45χρονος τεχνικός έβαλε με τους βασικούς τους Τζόρβα, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο στην άμυνα τους Σιμάο, Καραγκούνη, Κατσουράνη στην μεσαία γραμμή και τους Μαρίνο (δεξιά), Χριστοδουλόπουλο ή Γκαρσία αριστερά (έπαιξαν μισό-μισό) και Σισέ στην κορυφή.

"Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα νικήσουμε"Σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα με τη Ρούμπιν έδωσε ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του στο περιθώριο της προπόνησης. Ο κοζανίτης προπονητής τούς επανάλαβε πως "πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος και να μειώσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε την νίκη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου